Hon är borta nu...

Min älsklingstacka 3073 har nu lämnat oss. Det var mycket tragiskt och några tårar (många) har fällts. Extra mycket med alla hormoner tror jag. =/
Hon var den tacka i hagen som alltid kom fram och ville kela. Det var hon som alltid kom när vi satt och fikade i hagen och åt upp vår rulltårta. Den enda tacka som lät Jennifer klänga runt halsen och sitta på ryggen.
Nu har hon efterlämnat två lamm som vi försöker föda upp med nappflaska. Vi hoppas att de har ärvt det bästa från sin mor.

Annars är allt som vanligt. Hästskrället kniper. Men det är ju beräknat imorgon så vi får väl se. Mycket konstig häst som fyllde ut ljuvret så tidigt. Men så kan det vara. Alla är vi olika. Håll tummarna för att det går bra när det väl är dags.
Jag är lite orolig eftersom man säger att en olycka kommer sällan ensam så vad blir nästa....?
Jag får hoppas att 3073 var den enda olyckan denna gången!

Idag är det v. 17+0 i alla fall. Imorgon påbörjar vi v. 18. Spännande, snart är det RUL. (nervöst också)

Nej nu har min älsklings smula vaknat hör jag. Bäst att ta hand om henne och äta lite mellis.


Älskade lilla 3073

Min älskade tacka är sjuk! Jättesjuk. Hon kommer troligtvis inte klara dagen...
Jag är helt knäckt just nu, bara gråter och gråter. (J sover så nu kan jag släppa ut sorgen)
Det är helt sjukt, vi har 100 får och just hon, min älskling ska försvinna från oss. Känns som om jag tappar sugen totalt. Hon har ju två tacklamm i hagen också som vi måste hitta och ge ersättning. Men ännu har jag inte kunnat hitta dem. Om de också försvinner...vad är då meningen med att ha får? Då finns ju inte ens hennes gener kvar i flocken..
Fy vad tårarna sprutar, jag ser intre ens vad jag skriver.
F jobbar ju med så jag sitter här och försöker att inte visa något för J och kämpar med att få i lilla tackan åtminstone lite vatten. Men hon är helt apatisk. Så snart måste vi nog avliva henne...
Nu ska jag gå ut igen till henne en stund medan J sover färdigt.

Bättre idag

Idag är jag på lite bättre humör än vad jag avslutade med igår... Funderar på vad som hänt med mig...Skäller på allt och alla. Inte kan det väl vara hormonerna?? hihi. Det är nog garanterat en pojke i magen. Jag är argsint och så växer håret på benen fortare än innan. POJKE :-)

Drömde inatt att jag födde barn igen, det var en pojke men han var identiskt lik J när hon föddes. Det var hemskt bara för jag kunde inte minnas förlossningen, jag hade ingen aning om vad som hänt och F ville inte tala om det. Vaknade och grät...undrar vad den drömmen betyder...

Har haft Hudvårdsklass och makeup :-) Jättekul! Sålde en del med. Mycket bra produkter har jag ju med. ;-)

HÄRLIGT VÄDER!

Det är underbart väder ute! Jättevarmt! Jag blev för varm för att jag hade långärmad tröja på mig! Då är det Sommarvärme!
När värmen kommer såhär ljuvlig så blir man glad och uppåt :-) Sen får vi besök av Danne och Carro (Fs bror och tjej).
Vi ska grilla, rida och ha SPAweekend! Det ska blir såå roligt! (Bara Chico håller sig frisk så vi kan rida)

Provade själv den nya vårmakeupen igår. Den var riktigt snygg och den satt kvar, hela dagen!

Fick just telefonsamtal från F, Han slutar ju normalt sett halv två och vi skulle hjälpas åt att städa innan D och C kommer, men självklart så måste han jobba över just idag...Förbannade skit! Jag blir riktigt arg nu! Det är ALLTID jag som ska städa hela j*vla huset, SJÄLV! Är det för mycket begärt att han hjälper till och städar?? Vi har LITE bråttom eftersom de kommer i em. Svårt med att städa när J hänger i byxbenet, eller klättrar i trappan eller dyl.

Det är väl bäst att jag börjar nu då eftersom hon fortfarande sover en liten stund till. Nu har jag ju betalat räkningarna och bokfört som jag fick i uppgift idag. Nu ska jag väl se till att det är rent tills han kommer hem också!
H*lvetes j*vla f*n!

16+0 idag!

Magen är ganska stor nu även om inte allt är bebis ;-) Mycket större än förra gången! Ska försöka ta en bild och lägga ut så ni får se kulan!

Idag kommer den nya vårmakeupen till mig!!! Så spännande det ska bli! Max en halvtimma kvar innan Brevbäraren tittar in hit!

Sen måste jag ju säga hur otroligt mycket jag vill åka till Göteborg i Augusti! Jag ska banne mig dit! Jag skiter i om jag så föder där på en parkbänk! Det är MKs årliga seminare då och awards night! Bara måste dit! Ska se om jag kan hitta någon jag känner att inhysa mig och familjen hos! Ja och Mharelene och Håkan och Evelina med såklart ;-) Vi kan ju ha superkul!
Really really really want to go!!


STOOR

Ja nu är hästen min stor som ett hus. Ljuvret också. Det är sprängfyllt. Ändå händer inget...*suck*
Här är en en bild på världens sötaste hästaputte i alla fall. Är hon inte ljuvlig??





Sitter här och jobbar med mailen och MK. Mycket roligt men jag var bara tvungen att ta en paus. Blir ju helt trött i huvudet av att sitta här och fokusera...

Letar fotokurser också. Jag vill lära mig ta riktigt bra bilder. Jag försöker jobba mycket med de tips man får i fototidningar och på internet men det är svårt. En kurs vill jag nog gå för att lära mig alla inställningar på kameran och hur jag bäst använder dem.
Sen hur man bearbetar i datorn också. Jag menar, hallå så irriterande eltråden i högra hörnet är på den här bilden.

Sol och varmt!

Riktigt härligt väder idag! Synd bara att jag fått tillbringa så många timmar vid datorn. Jag var tvungen att få iväg ett mail och servern krånglade som attan. Riktigt arg och grinig har jag varit! Men jag hann ut en stund till djuren innan det var dags att laga mat till smulan. Nu sover hon middag och då sitter jag här igen...Fast jag ska nog sätta mig i en stol ute i solen nu och läsa lite. Hör ju när hon vaknar om dörren är öppen. Man får ju huvudvärk av att sitta inne hela dagen.
Men OJ...jag kom just på att jag inte drack kaffe efter maten..aj aj aj.. säkert en anledning till att huvudet värker lite.
Ska nog sätta på en kopp och ta med mig ut i solen. Vad härligt det låter... :-D



Jag börjar bli ganska trött på detta feta sto som bara vägrar föla...Hon fyllde ljuvret för över 1,5 månad sedan...Konstigt...jag har precis för mig att de fyller det 3-4 veckor innan fölning...
Men imorse kändes det som om spenarna börjat fyllas och då ska det väl vara på G eller??
Är helt slut efter att ha sprungit om nätterna för att titta till henne. Det är svårt att få F att gå upp med för han sover så djupt..*suck* Det är i slutändan lättare att gå upp själv, och det går absolut fortare;-)
Men grinig är hon den lilla maran! Imorse bet hon tag i min hatt och grinade upp sig riktigt! Attans skitsto! Men jag vet ju hur det kan vara sista tiden! Jag själv när jag väntade J hade nog gärna bitit den som närmade sig mig sista veckorna... *fniss*



Lilla Nell gör stora framsteg! Hon visar tydligt att hon gärna vill valla fåren! En dag smet hon ut i hagen, rundade tackorna och försökte valla tillbaka dem till oss. Men hon lyssnar duktigt så när vi ropar tillbaka henne så kommer hon jättesnällt! Vi väntar bara på att det ska dra igång en vallningskurs snart. Först skulle det gå en förberedande kurs men inte ens den har vi hört något av. Jag tycker det känns segt. Vill verkligen komma igång. Tyvärr kommer F vara den som går kursen eftersom jag inte mår bra av bebis i magen..Illamående och yrsel och den vanlig magåkomman kanske inte gör mig så uppmärksam så vi kom fram, till att det är bättre om F tar det.
Jag kan fota istället! Försöker lära mig att ta riktigt bra blider men jag tycker att alla inställningar är så krångliga. Kanske hittar jag någon som kan hjälpa mig lite! Kristin?? Hallå?? *ler*

Nej nu drar jag ut i solen!

Lovely makup!

Jag har kollat igenom och sorterat den makeup som kom hem till mig igår. Hade beställt blå och lila och bruna nyanser! Jättesnygga. Bär just nu den lila. Riktigt läcker. Ska försöka ta en bild på den senare!
Nu väntar jag på att nästa leverans ska komma. I den finns kroppsprodukter också! HÄRLIGT!

Leverans!

Idag kommer jag leverera den första riktiga klassens beställning! Jättekul är det! Jag hoppas det blir fler klasser snart!
Ska ringa lite ikväll!

Vilken nit jag gick på imorse! När jag ätit min frukost och jag s¨åg hur solen sken härligt utanför fönstret så kände jag att nu ska J och jag gå ut och leka i det fina vädret en stund...
Men ack vad jag bedrog mig...det var ju svinkallt! Blåste och hade sig! Det blev till att ta hand om djuren och sedan gå in igen! *suck*

Nu sover lilla smulan igen. Hon har sovit mycket senaste veckan. Har nog inte mått så bra.
Jag själv har ont i magen, ite oroande tycker jag. Trodde att jag fått UVI men har lämnat prov på VC och de skulle höra av sig om något var fel, och ännu har jag inte hört något.
Är riktigt öm i magen... Jag hoppas att det är ligamentsmärtor eller vad det heter. Lite växtvärk. Men det återstår att se. går det inte över får jag ringa BM igen.

15+0

Jag känner bebisen nu!!!!! Små fladder i magen till hej!  Jättemysigt!
Är lite eld och lågor nu för jag har precis lagt en beställning på vårens snuggaste smink från Mary Kay! WOW.
Var på förhandsvisning i måndags och det var det läckraste jag sett! Nu kan alla ha blå ögonskugga! Den skimmrade i guld och var så snygg! ska se om jag får några klasser här snart så jag får visa upp detta underverk!

F har varit sjuk...kanske maginfluensa..bläääk....hoppas jag och J slipper det. Går som på nålar och bara väntar på att bli sjuk. Inte så sunt, jag vet men det är svårt att låta bli. Det är ju en så vidrig sjukdom. Och J får bara inte bli sjuk. Hon äter och dricker redan så dåligt så det är tabu!

Nu ropar J på mig från sitt rum så jag måste springa dit och sedan laga lunch!


Glad Påsk!

Jag vill börja med att önska alla GLAD PÅSK!
Vi har underbart väder idag och det är varmt och gott! Har grillat och suttit ute och ätit. Jättemysigt! En del godis slinker ju ner med nu när det är påsk. ;-)
Jennifer springer omkring ute i det fria och ger oss alla motion för ett år framåt. Hon älskar det.
Härligt att se hennes glada ansikte som studerar allt runt omkring. Allt är spännande. Vi var och köpte ett påskägg med choklad till henne idag med och så fick hon ett av sin farmor och farfar också :-) Sen kommer min mamma imorgon och då blir det nog mer. Hon kommer inte äta upp allt detta godis på ett år. Men det är lugnt för vi kan hjälpa henne hihi


Ledsen...

Jag är ganska ledsen just nu...Har kämpat som en galning med min utmaning från MK. Perfect Start...Men trots mängder av bokningar så avbokar alla hela tiden så jag kommer troligtvis inte klara det... Har bara två och en halv dag kvar av utmaningen så det är väl ganska kört... Sen har jag försökt ta kontakt med massor av gamla vänner och bekanta och INGEN verkar villig att ha hudvårdsklass...Så jag har inget inbokat senare heller...Känns ganska kört just nu. Jag vill inte lägga av men jag vill heller inte att veckan ska sluta med ett misslyckande...F*n att jag ska bli så ledsen, men jag har ju verkligen försökt mitt bästa...
Ska jag inte lyckas med något här i livet?? Jag vill inte ta ett jobb som jag utför till skitlön bara för att jag måste ha in några pengar. Det har jag gjort hela livet fram till nu.. Nu ville jag försöka genom MK. Det går ju, andra har ju gjort det...Varför går det då så segt för mig??

Nej nu har jag tyckt synd om mig själv en stund. Nu ska jag gå och släppa några hormonfyllda tårar....*snyft, snyft*

14+1

Jaha så var man inne i vecka 15! Tiden tycks rusa iväg denna graviditet. Har ju inte tid att fixera på den utan har ju lilla Jennifer att ta hand om. Har iof haft väldigt mycket med stoet som snart fölar och alla lamningar också.(som snart är över JIPPIE) Sen har jag ju Mary Kay som jag äslar att arbeta med. Så det är klart att det känns som om det går lite fortare denna gången.

Jag är stor och rund nu (tycker jag själv i alla fall)

Sitter här och planerar en helg i Linköping då jag ska hålla lite hudvårdsklasser! En hel helg med arbete UNDERBART!

Nehe....om man skulle fortsätta arbeta kanske....borde....

bättre idag...

Tjohoo!! Idag mår jag bättre. Ska hålla i hudvårdsklass hos Frida ikväll och det ska bli såå roligt! Längtar! Hoppas bara att jag inte strular ihop min hjärna hehe. Är första klassen jag håller för några som jag inte känner! Åh vad kul att äntligen få komma igång!

Magen har varit lite bättre idag! Jag har vilat ordentligt och inte ansträngt lilla bebben något. Har känt en grej liknande en sammandragning men jag vet inte om det är det. Är ju bara i v. 14 så det verkar konstigt att jag skulle känna av livmoderns sammandragningar redan.. men men. Har inte pratat med Lotta ännu men jag borde nog göra det för att stilla min oro...Ska ringa imorgon.

Hästen bara drar ut på att föla. Jag är jättenervig. Min älskade vän Linda fyller 25 på lördag och ska ha fest. Men inte kan vi åka 20 mil bort om vi inte VET att hästskrället inte tänker föla då. Ljuvret började fyllas för fyra veckpr sedan vilket borde betyda att hon snart tänker föla. *suck* Jag vill verkligen åka till Linda!!! Varför ska det alltid krocka. Morr....
Men vad ska man göra, får fira henne rejält själv en annan gång om det blir så att vi inte kan åka.
FÖRLÅTER DU MIG DÅ LINDA?

Struligt...

Vad gör man när livet strular ihop sig och ingen lösning finns i sikte? Just nu har det blivit för mycket för mig. Jag känner mig ganska nerbruten... Fåren lammar dag som natt och det har varit en hel del olycka med dem denna gång. Fruktansvärt att slita med ett lamm för att det ska äta, i princip bo ute i fårstallet... och så dör den i alla fall...Detta har hänt varje dag denna vecka och jag orkar inte mer av det....Hoppas det går bättre med de andra. Sen är det ju annat också som inte kan diskuteras ens med mig själv...*suck* Har perioder idag då jag inte kan sluta gråta..Har säkert lite med hormonerna att göra också... Men jag hoppas det blir bättre tills imorgon för då ska jag till Frida och hålla i en hudvårdsklass.

RSS 2.0