Onsdag 8 juli

Idag har jag inte gjort något alls. Mamma är ju här och tar hand om mig denna vecka för att jag ska få vila. Var hos läkaren igår för att kolla att sammandragningarna inte påverkat livmodertappen. Men det såg bra ut. Den var inte såå påverkad. Vad nu det betyder.
Idag har det i alla fall varit vidrigt. Gjort riktigt ont och varit ofta. Men det lugnar sig ju när jag lägger mig ner och vilar.

Mharelene och Evelina var här med så flickorna fick leka lite ute i trädgården.

Sen tog jag en bild på mammas rottis Cia och vår lilla kisse Pricken när de låg i solen och trivdes. Den är jättegullig tycker jag.



Cia var vår hund innan men hon passade inte som gårdshund för hon blev lite elak mot lammen när vår BC Jim vallade. Så hon flyttade och hamnade hos min mamma. Det fungerar jättebra och hon trivs som fisken i vattnet.


Tatueringen!

Inte riktigt läkt men här är den!



Flytta baggar

I måndags flyttade vi baggarna till ett annat bete på andra sidan vägen. Tog några bilder då!




Magbild v. 25


Hjälp att vila

Sitter nu och tittar på Shall we dance med Richard Gere. Den mannen är inte ful!
Mamma är här och hjälper mig med allt arbete och barnpassning denna vecka. Det är helt underbart att få vila och ta det lugnt! Det är absolut bra för sammandragningarna.

VARMT

Det är så otroligt varmt! Jag smälter bort. Lilla J tycker också att det är jobbigt! Men det blir poolen i eftermiddag när hon vaknar! Blir ju orolig att hon ska få värmeslag stumpan. Trots inga kläder och skugga så rinner svetten om henne och hon bara gnäller. Tycker så synd om henne.
Men det ska bli svalare i helgen säger de...hoppas det stämmer för man kan behöva lite avbrott från värmen.
Men den behöver ju inte försvinna helt.

Är inne i v. 26 nu... Magen är dock mycket större än förra gången i denna vecka ;-)  Det vill jag lova. hihi. Känner mig redan höggravid!

Packar och städar för att åka till Linköping i helgen. Det blir härligt att komma ifrån lite. Sen kommer mamma ner nästa vecka och hjälper mig med allt när Fredrik är borta! Ska bli så skönt att få vila lite! Känner mig helt slut!
Sen nästa helg bär det av till Göteborg på 50-års kalas! trevligt värre :-)

Till er som undrar över bilder på både tatuering och mage så kommer de :-) Ska bara få lite hjälp att ta några bra.

Ha en UNDERBAR helg!

RSS 2.0