Bajs...ÖVERALLT!!

Jösses... Det kan hända mycket när man vänder ryggen till. Jag satt vid köksbordet och talade i telefonen och J var i lekrummet och hopplade på sin gunghäst. Men sen snabb som hon är så hade hon tydligen gjort nr 2...och ville byta blöja...och det gjorde hon själv. Hon tog av byxorna och sin byxblöja och kom och bar på den. BLÄÄÄK säger jag bara. Det var nr 2 överallt! Efter sanering så känns det lite bättre nu. Fast då kommer vi ju till den härliga läggrutinen som inte fungerat på sista tiden. ca 1 timma tar det...*suck*

Har för övrigt tagit vaccinationen mot svininfluensan idag. Hoppas på att slippa biverkningarna.


Stjärnevent i Örebro

I helgen var jag på Stora hotellet i Örebro på utbildning inom MK. Det var så otroligt kul och inspirerande. Jag är taggad till tusen och jobbar hårt för att gå vidare nu! Har stort mål att uppfylla innan året är slut!
Lördagkvällen var det Dallasfest och det var riktigt roligt. Fredrik var med också och det var härligt. Jag älskar min goa make. (Ja Melissa var ju med också eftersom jag ammar)
Här kommer bild






Här har jag inte skrivit på ett tag...

Men mycket har hänt. Saknaden efter Chico är stor men samtidigt är lyckan över vår nya familjemedlem så stor. Jag vill välkomna lilla Melissa till vår familj och våra hjärtan!
Hon föddes den 17 oktober (6 dagar över tiden) klockan 22.07. Hon var ca 52 cm lång och vägde 4100g.
Tyvärr fick hon en infektion så hon fick ligga på neonatalen några dagar med antibiotika. Det var riktigt hemskt ett tag men nu är vi hemma och hon mår prima liv. Däremot har jag fått ont i magen och feber av rester i livmodern...inte så kul så nu går jag på antibiotika och hoppas på att bli frisk snart. (har också fått ont i höger handled som jag fick ont i vänster handled efter att Jennifer föddes...hoppas på att det går över utan operation denna gång.)

Nu har jag som ni förstår mycket att stå i när jag ska få in rutinerna med två barn. Men det börjar komma så smått nu. Härligt är livet med barn i alla fall :-)
Nästa helg börjarn jag jobba lite med MK ige. Då är Melissa fem veckor och får följa med på visningarna. Det ska bli roligt att få jobba lite igen!                                                                                                                       Då Fredrik veckopendlar så blir det bara helger jag kan jobba tillsvidare. Sen ska J börja på dagis och då får jag några timmar i veckan också. Tills lilla M börjar krypa i alla fall. haha. Jennifer är jättesnäll mot sin lillasyster. Kramar och pussar henne hela tiden. Stoppar om henne och ger henne nappen när hon gråter.

Det enda är ju att jag önskar att jag fick sova lite mera. Melissa är ganska svårsövd så det tar ganska lång tid varje gång hon ätit på natten att få henne att somna igen. Men det blir nog bättre med tiden.                          MEN OH VAD JAG ÄLSKAR MINA BARN OCH MIN UNDERBARA MAKE! (Vi har varit gifta i tre år i februari och har varit ett par i 9,5...wow)

 


RSS 2.0