Nu är det löst!

Hur länge som helst (känns det som) Har jag grubblat över den för tillfället stora frågan...Vad ska fölet heta. Men nu har jag det. Jag satt ute i solen och det bara slog mig, ett namn jag inte ens tänkt på innan kom in i mitt huvud. 
Fölisen ska heta...

EXCALIBUR!!!

Det känns verkligen helt rätt! Det är ju såklart inte helt spikat ännu eftersom jag ju har en make som vill säga sitt men jag tror att det är ett namn som faller honom i smaken. Det passar verkligen om man tänker på hur han troligtvis kommer dansa runt i dressyr stor och ståtlig. (Kan bara hanteras av sin rättmätige kung....ja alltså mig hihi)


Var hos barnmorskan igår. Allt såg bra ut men jag blev riktigt rädd ett tag när hon inte kunde hitta hjärtljuden! Men det visade sig bara att det var en väldigt envis och livlig bebis ;-) H*n flyttade sig varje gång bm kom i närheten hihi. Vilken liten sockerbit ;-)
Bm tyckte dock att jag ska ha lite avlastning här hemma eftersom jag har sammandragningar (en del smärtsamma)
Men jag kan inte göra så mycket åt det. Visst kan svärmor sitta barnvakt åt mig ibland på kvällarna men det är ju dagsjobbet som känns tungt tycker jag. Maken min veckopendlar ju till sthlm just nu och därför sitter jag lite utan starka armar. Vill ju inte ringa vännerna hela tiden för att be om hjälp. ;-) Men jag tror att det löser sig lite när vi väl får ut  hästarna på bete. Då är det inte mycket kvar att göra som är tungt. 

Just nu är min goa make hemma i alla fall och det är så härligt att inte sitta själv om kvällarna och glo! När J har lagt sig blir det annars väldigt tyst. 

Annars måste jag säga att mitt självförtroende är inte p topp....Jag känner mig inte gravid, bara fet och äcklig...och det är ju inte så kul...Men jag hoppas att det går över för det är trots allt ganska låång tid kvar tills jag kan bli smal....*suck* Varför denna känsla denna gången...Förra graviditeten var lättare. Då brydde jag mig inte om vikt och fett, utan kände mig jättegravid och lycklig. Kanske kan jag känna mig gravid snart igen?? 



20+1

Tiden bara rusar iväg och jag hinner inte med något alls känns det som. I alla fall inte att blogga. Men nu skriver jag ju några rader ;-) 

Har fått ganska rejäl foglossning och tar det ganska lugnt med det tyngre arbetet. Försöker vila så mycket det går. 
Hemskt dåliga har vi varit på att ta bilder på magen. Det kommer det kommer...

Fölet har nu tittat ut i alla fall! En brun liten hingst med stjärn och snp. två vita strumpor bak och en liten trekant på fram. Namnförslag är väldigt välkomna då jag ännu inte döpt stackaren som idag är en vecka gammal. 

En liten bild


Har ju som jag sagt varit lite dåligt på MK fronten men ikväll har jag faktiskt en klass som jag hoppas mycket på.

F är bortrest i veckorna nu. Åker till Stockholm måndagmorgonen och kommer hem sent fredagkvällen. Inte roligt alls kan jag säga. Speciellt inte när jag har problem med foglossningen och alla djur att ta hand om. *suck*  Måste ju köra ved och elda med...



Ultraljud idag.

Idag var vi på ultraljud... allt såg normalt ut så det är jag evigt tacksam för men samtidigt var hela undersökningen en jättestor besvikelse.
Vi såg knappt något alls och inget ansikte över huvud taget. Och ingen bild blev det hellr. Samtidigt som BM var en riktig mara. Hon var så otrevlig.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Vad är det som händer??

Jag har haft sådan otrolig otur med mitt arbete med MK. Kunder som ångrar seg i sista sekunden, tjejer som det visar sig att de redan har en konsult....Vissa personer som har klasser med annan konsult fast vi har bestämt att vi ska ha...Ocvh sist men inte minst, en tjej bokar en klass och går sedan under jorden....Svarar inte när jag ringer och svarar inte heller på mail eller sms...
Har jag flyt eller??

Men jag jobbar vidare och försöker att inte låta motgångarna trycka ner mig. Jag ska till LKPG om ett par veckor och då hoppas jag att vi kan få ihop några klasser.

Hästskrället vill inte föla. Fick vaxproppar i lördags och detta brukar betyda fölninga inom 24 timmar....ja säkert...
Ännu har inget föl tittat ut i alla fall och det är 7 dagar idag sedan vaxproppen visade sig. Grrr

Sammies valpar är i alla fall underbara. Söta små korvar som ligger och knorrar.

Var hos ögonläkaren med J idag. Hon hade bra syn men ögonlocket hänger fortfarande lite. Men det gör inget :-)

IMORGON ULTRALJUD! Är så otroligt nervös. Tänk om något är fel...Tänk om, tänk om, tänk om... Att jag är så mycket mer orolig denna gången. Men kanske att jag kan lugna ner mig lite efter imorgon.

Riktig skitdag

Det började så bra och sen gick det utför... Har väl inte direkt hänt något speciellt men jag blev nere när det blev motigt med MK. MÅSTE åka upp till Lkpg där jag känner lite fler människor. Blev helt dött här nere i Småland. Ingen som vill känna sig vacker??

Ja ja, desto vackrare ser jag ut Moahaha.
Jag måste också ta en bild påå magen nu. Helt otroligt så glömsk jag är. Den är ju enorm ( inte egentligen kanske)

Inget föl ännu men spenarna spänner...

Valparna är UNDERBARA! De ligger och kuttrar och gnyr hela tiden och jag vill bara krama på dem!!

Bilder på dem kommer också så fort Sammie låter mig ta några ;-) Han vaktar väldigt mycket denna gången.

Nu ska jag äta kvällsmat och mysa med min älskling. God natt

Inte ett föl i sikte...

Tiden går och går, men inget föl vill visa sig. Nu har iof spenarna börjat fyllas också så NU SKA DET SKE!!! Det bestämmer jag.

Jag själv är i v. 17+6 och mår ganska bra. Illamåendet har lagt sig något. Lite ont i ryggen har jag men det är inte farligt ännu. Ont i magen har jag haft några gånger tillsammans med sammandragningar men det går över när jag lägger mig och vilar en stund.  Så man kan säga att jag mår ganska ok :-) Härligt, hoppas det håller i sig.

Lilla Jennifer däremot slog i sitt huvud något grymt idag. Världens bula som är blålila fick hon i pannan. Men jag höll henne vaken ca tre timmar efter och hon var ju igång och lekte och hade sig. Lite trött verkar hon men det kan ju lika gärna vara vädret som är grått och mulet idag.  Just nu sover hon i alla fall och jag har stenkoll på henne. Jag blir ju ändå så otroligt orolig även om hon verkar ok. Min lilla smula ska inte slå sig. HON SKA ALLTID MÅ BRA! Så det så.
Vi avvaktar och ser hur det går som VC säger att vi ska göra. *suck*

 

RSS 2.0