Tatuering!!

Jag har äntligen tatuerat mig!!! En lejonhona med unge som jag bara älskar! Det symboliserar såklart mig själv (stjärntecken lejon) och lilla Jennifer. Men sen ska jag lägga till en liten lejonunge ;-)
Bild kommer senare när jag lyckas få en bra. Men jag är helnöjd!

Magen växer också och bild kommer på den också!

Var hos BM i torsdags. Har haft mycket sammandragningar och ska därför på läkarunersökning nästa vecka. Men jag tycker att det är oroligt att vänta ända till dess. Får väl se om det blir en tur innan istället.
Lite siffror kan jag ju ge:

v. 24+3
SF-25 cm
HB - 123 (utan järntabletter)
Hjärtljud - 145 slag/min

Och annars ser ju allt bra ut förutom att jag måste vila mer och har för mycket runt mig...enligt BM i alla fall. Vet inte riktigt  var jag kan dra ner... Men men det löser sig. Får se vad läkaren säger. Om sammandragningarna inte påverkar något är det ju ingen fara :-)

Helgen har varit VARM! Jag vet att det är hemskt att prata illa om värmen nu när sommaren äntligen kommit men jag mår inte bra när det är såhär varmt. Blir ju helt uppsvullen och illamående. usch. Tur att det finns skugga ;-)

Vetbesiktning

Har varit hos veterinären med valpar och Nell. Lite besiktning hit och vaccinering dit. Och så chipmärkning också! 
Det var ett evigt pyssel att få med Jennifer och barnvagn (så jag inte behöver springa efter henne också), fem små valpar som inte vill sitta där jag vill att de ska vara. Vattenflaska till dem i den varma bilen. Och så Nell också förstås. *suck* Man får andas ut nu när man äntligen är klar med det. Imorgon åker första valpen! Sorgligt men sant.

Hade besök av Tummens ägare (inackorderingen som ska avlivas på måndag) för att reda ut det praktiska och ekonomiska. Jag tycker så synd om dem och blir så förbannad på de idioterna som inte tänkte varken på hästen eller på flickan när de lurade på dem en skadad häst. Och för att inte tala om veterinären som friskförklarade honom...*morr*
Hoppas det löser sig för dem i alla fall nu. 

Nu är jag så uppsvullen i kroppen att jag ska gå och lägga mig på soffan en stund innan jag ska natta hundar.


24+1

Jag har börjat må ganska dåligt nu. Mår illa (kräks ibland), foglossning (ÖVERALLT), ryggont, smärtsamma sammandragningar, trött, huvudvärk och SVULLEN kropp! 

Helt otroligt att allt ska komma på samma gång! Men jag överlever det också! Ska till Barnmorskan på torsdag och då får jag se så att allt är ok! Man blir ju bara orolig för den lill*n.

Måste åka och handla idag... katastrof! Vill inte ut och åka.... Men det kan ju iof vara trevligt att se något annat än gården för en liten stund.

Nell är kanonduktig på vallträningen nu! Hon börjar bli lite modigare och säkrare!

Den inackorderade hästen ska avlivas på måndag...usch, stackaren. Han har frakturer på båda fram och kan inte fungera som ridhäst längre. Men han mår bra i hagen....Det är så hemskt att det ska behöva bli så!



23+3 idag

Jag kan inte låta bli att förundras över att tiden går så fort denna graviditet i jämförelse med när jag väntade J. 
Tiden rinner iväg medans man inte hinner med ett dugg. Jag försöker att njuta av varje sekund jag har med min lilla smula nu för det händer verkligen något nytt varje dag!
Hon dricker ur vanligt glas och vet vad jag vill att hon ska göra! Som att gå upp på övervåningen när vi ska byta blöja och hoppa opp i stolen när jag säger att vi ska äta.!
Lilltjejen börjar bli stor! 

Sen är det ju ganska tråkigt att F är borta nästan hela veckorna.  . . Vill ju ha honom här hos mig! Blir galen om det blir länge han ska pendla. 

Groar....

Jahopp

Tisdag...En dag närmare till att F kommer hem! Men jag försöker att njuta av nuet med min lille gosesessa Jennifer. Vill inte missa en sekund av hennes goa sätt! 
Idag när vi skulle in i affären lyfte jag henne ur bilstolen och bar henne in. Halvägs framme ger hon mig en stor smällpuss på kinden! Hjärtat bara smälter ju av en sån sak! Alla raseriutbrott ät glömda! Älskade lilla smulan som är det finaste jag har! Och snart har vi två st att älska! Mitt hjärta kommer nog spricka ;-)

Var på MK måndagsmöte igår. Jätteintressant att se faktiskt. Det var mycket gäster som fick sig en spabehandling av Lollo och det var riktigt nyttigt att se inför helgen nu då jag ska hålla spavisningar själv! Riktigt kul ska det bli!
Nästa vecka är det inför seminariet och då bara måste jag gå! Klädbytardag och försäljning är det med så att vi alla ska ha kläder att ta på oss. 
Jag har det ju lite trixigare där eftersom jag kommer ha  drygt en månad kvar till BF då. Men Karin hade en klänning som lät fantastisk!! Och den ska jag låna ;-) Visst är hon snäll Karin! Så awards night klädseln är klar. Nu behöver jag bara kavaj, kjol, vit top och skor som passar till en flodhäst!
Köpte biljetten till awardsnight igår! LOVE IT!! Nu behöver jag inte oroa mig för att  de tar slut längre!
SEMINAR 2009 SHINE ON HERE I COME
WEII!!



Måndag igen...

Jaha, då har Fredrik rest till Sthlm igen...*suck* Hur ska man klara sig en vecka till när helgen blev så kort p.g.a. allt flygkrångel. Men det måste ju gå.

v. 22+0 idag. Mår ganska bra men får kräkningar ibland. Mycket konstiga för det kommer ingen förvarning. får bara hoppas att det inte kommer olämpligt någon gång hihi. Vore mycket pinsamt.  Har fått rejält ont i ryggen med. Kan inte stå eller gå eller sitt en längre stund för det gör vidrigt ont. Men efter att jag fått ligga en stund blir ryggen bättre för 5-10 min ;-) Mycket vila så löser det sig.

Var på första mötet med vallkurs i lördags (med Nell) Vi körde förberedande träning och fick veta att jag och Nell kunde gå direkt på grundkursen i vallning. JIPPIE ;-) Hon är lydig min tjej. Vi testade hur intresserad hon var genom att jag gick in i fållan hos fåren och Nell var utanför. Hon tände till direkt!! Balanserade jättefint ( för att vara första gången) Varvade bara några få gånger haha. Det blev ju jätteroligt ju! Så den 16.e är det dags igen. Då ska börja med grundkursen! Blir kanonroligt!'

Ny häst kom igår. Ska stanna ca en månad och är helinackorderad. Han är riktigt snygg och jättesnällvilket är tur när jag är i mitt tillstånd hehe. 

Nu vaknade lille J så jag ska springa och pussa på henne!!


Krångel

Det bara krånglar och krånglar hela tiden. Min älskade F som ju veckopendlar var tvungen att åka till London istället för hem i torsdags. Och idag när han skulle flyga hem missade han planet. F*n också. Så han kommer inte hem förrän imorgon. Men jag saknar ju honom sååå! Och inte nog med det...Han har inget batteri i mobilen och inget att ladda den med..*suck* så vi kan inte ens prata med varandra.
Sitter nu och mailar till varandra... *suck*
Jag hoppas han kan stanna till på tisdag hemma i alla fall så att vi kan träffas något innan han åker igen. Och För hans och Jennifers skull om inte annat. 
Lilla J saknar sin pappa så mycket när han är borta, har ätit dåligt till och med. Lilla gumman. 

Ska äta nu, har inte ätit sen lunch insåg jag...börjar må illa.

Tjohoo!

Bara en box kvar i stallet nu! Härligt! Har städat undan allt skräp som samlats under vintern också! Det är ju vidrigt jobbigt att slita när man är gravid men vad det blir fint när man är klar ;-) 
Snart väntar tvätten. Ska hänga ut ny och vika in och stryka den torra. Inte ett dugg roligt det heller men det får tiden att gå. 
F veckopendlar ju nu så det är ganska tomt här...Tur att J finns annars hade det varit outhärdligt. Ikväll flyger F till London också. Hatar när han är ute och far. Oroar mig hela tiden. Men det får väl gå. 

Valparna växer som ogräs och två st är faktiskt helt tingade och så har vi två intressenter till. Hoppas att de vill tinga varsin med så har vi bara en kvar sen. ;-)
Exet (Excalibur) Växer nästan ännu mer och far runt som en tossing i hagen. Helt galen. Tyvärr verkar det ta lite tid att få honom att acceptera mig efter de första dagarna med förstoppningsvård. (Jag kan inte klandra honom) Tar fatt i honom och kliar minst två gånger per dag... Vi har kommit så långt att han inte bråkar när jag väl får tag i honom men jag får smyga runt och försiktigt närma mig honom i en evighet innan det går hem. Känns som om det har stannat av...Men snart kanske det säger poff och så gör vi stora framsteg. Det vet man aldrig, det gäller ju bara att inte ge upp. 

Nu ska jag lägga mig och vila en stund innan J vaknar från sin middagslur.


Smärta smärta

Idag har jag ont överallt. Har i två dagar mockat ut vinterbäddar och har minst två dagar kvar av detta...=P Riktigt skit att maken inte är hemma och kan hjälpa mig nu när jag har foglossning och sammandragningar men vad ska man göra. Det måste vara klart på fredag. Då kommer det kunder.  Blir kul om de vill ha sin pålle hos oss ett tag! Det var ett tag sedan vi hade in inhyrning och det är ju så spännande. :-)

Ikväll ska vi på fika och fira Lollo som nu blivit Sales Director!! Grattis Lollo! En förebild för oss alla! ;-) Må vi följa dina fotspår! Så nu måste jag hitta något vackert att ha på mig ( som döljer mitt höftbälte mot foglossningen) och sminka mig vacker ;-)
Ha en UNDERBAR dag alla ni där ute! Jag ska ha det trots arbete och smärta! 


Svullna ben och magbild!

Herre gud vad mina fötter och ben har börjat svullna, ja häderna med förstås. Det riktigt spränger i fötterna så jag måste lägga upp dem högt. Och Bye bye till mina ringar!

v. 21+1 är det idag! Så nu är vi inne i andra halvan på riktigt! Häftigt så fort tiden går denna gången!

Här kommer en magbild som jag försökt ta själv mot spegeln ;-) Inte så bra kanske men man ser ju hur den växt i alla fall.

Jag är ganska säker på en pojke denna gång för allt är tvärtom mot förra gången. Då hade jag pojkmage och alla pojktecken man kan tänka sig och denna gång har jag alla flicktecken man kan tänka sig, och flickmage. 


RSS 2.0